Bibliotheek opent deuren als anderhalve meter bieb

Foto: Eigen foto

Goed nieuws! Vanaf dinsdag 2 juni zijn leden van de bibliotheek weer van harte welkom om zelf boeken uit te zoeken en in te leveren bij de anderhalve meter bibliotheken in Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten.

Tijdens de normale openingstijden kunnen belangstellenden terecht in de ‘anderhalve meter bibliotheek’. Dit betekent dat de vestigingen zo zijn ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om zelf hun boeken in te leveren en uit te zoeken. Een van de voorwaarden is dat bezoekers bij de ingang een mandje meenemen en 1,5 meter afstand houden. Werken, studeren en ter plekke lezen kan voorlopig nog niet in de bieb, maar gelukkig kan er wel gebruik gemaakt worden van de internetwerkplekken, printer/kopieerapparaat en de cataloguscomputer.

Ook is het mogelijk om de boeken makkelijk en snel vanuit huis te reserveren. Dat kan via de website van de bibliotheek. Voor vragen is de bibliotheek telefonisch bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden. Bel hiervoor naar telefoonnummer 085-273 3575. Ook is het mogelijk om contact te zoeken via de social media kanalen van de bibliotheek of stuur een email naar [email protected]

Reacties