Fanfarecorps Excelsior houdt een mobiele collecte en hoopt op veel steun

Foto: Archief

Help mee met de aanschaf van nieuwe petten voor Fanfarecorps Excelsior en doneer een financiële bijdrage via de volgende link mii.io/c/cultuurfonds-anjeractie-collecte-2020….

Door het coronavirus zit ook het lokale culture leven in zwaar weer. Vandaar dat de leden van Excelsior deze week een mobiele collecte houden, onder de vlag van het Prins Bernhardcultuurfonds. Al jaren collecteren de leden van het fanfarecorps in de maand mei met een collectebus van de Anjeractie. Vanwege de huidige coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Gelukkig heeft de Anjeractie een alternatief bedacht. De collecte zal dit jaar namelijk online plaatsvinden. Alle leden krijgen via Whatsapp een link vanuit de Anjeractie. De leden zullen deze link zoveel mogelijk doorsturen naar hun contacten, dus wie weet komt de link ook bij u terecht. Via deze link kunnen belangstellenden eenvoudig het bedrag en de bank kiezen.

Vanwege de 75-jarige verjaardag van de Anjeractie is de volledige opbrengst, dus honderd procent, voor Fanfarecorps Excelsior. Normaal gesproken is een derde van de opbrengst voor de vereniging, dus nu is het extra de moeite waard om te geven. Belangstellenden die geen link hebben ontvangen kunnen via de mail van Excelsior ([email protected]) een bericht sturen. De link wordt dan naar u toe gestuurd.

De opbrengst zal dit jaar gebruikt worden voor de vervanging van de petten, die sinds 1994 weleens aan vervanging toe zijn. De Anjeractie loopt dit jaar van vrijdag 22 mei tot en met zaterdag 30 mei. In deze periode kunnen belangstellenden hun gift overmaken. De leden van Excelsior hopen van harte op uw bijdrage.