Het college heeft het voorlopig ontwerp Stationsstraat vastgesteld

Foto: Archief

Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 12 mei 2020 het voorlopig ontwerp voor de herinrichting van de Stationsstraat vastgesteld. Het gedeelte tussen de Nijkerkerstraat en de Mennestraat wordt ingericht als een veilige woonstraat. Hier geldt een maximum snelheid van 30 kilometer per uur. Het gedeelte tussen de Mennestraat en de Industrieweg wordt ingericht als veilige ontsluitingsweg met een maximum snelheid van 50 kilometer per uur.

Belangstellenden die de volledige inhoud van het besluit en de ontwerptekeningen willen inzien kunnen van maandag 25 mei tot en met maandag 22 juni een kijkje nemen op de website www.putten.nl/stationsstraat. Inwoners die het ontwerp graag in het gemeentehuis willen bekijken kunnen, door de coronacrisis,  alleen op afspraak terecht. Bel hiervoor met de servicebalie via telefoonnummer 0341 – 359 611.

Reageren op het voorlopig ontwerp kan uiterlijk tot maandag 22 juni, bij voorkeur per e-mail via het mailadres [email protected]. Vermeld als onderwerp ‘Zienswijze VO Stationsstraat’. De reacties verwerkt de gemeente waar mogelijk in het definitief ontwerp.

Het college stelt het definitief ontwerp voor de zomer vast. De nutsbedrijven starten eind juni 2020 met het vervangen van kabels en leidingen. De herinrichting van de Stationsstraat start volgens de huidige planning in maart 2021.