Veel Puttenaren hebben zich aangemeld bij Welzijn Putten om plaatsgenoten te helpen

Foto: Archief

Het kantoor van Welzijn Putten in Stroud blijft tijdens kantooruren geopend en de maaltijdbezorging en hulpmiddelen uitleen blijven doorgaan. De bus rijdt alleen noodzakelijke ritten. De medewerkers zijn onder kantooruren telefonisch te bereiken en staan een ieder graag te woord.

Wel vragen de medewerkers van Welzijn Putten aan het publiek om bezoek aan Stroud zo veel mogelijk te beperken en voornamelijk telefonisch contact met Welzijn Putten op te nemen. De ontmoetingsactiviteiten van Welzijn Putten gaan niet door zolang de coronamaatregelen dit niet toestaan.

Hulp nodig in Coronatijd?
Hebt u hulp nodig met boodschappen doen, wilt u graag weer eens iemand spreken (over de telefoon) of zou het fijn zijn als iemand een eind met uw hond gaat wandelen nu u dat zelf niet meer kunt? Veel Puttenaren hebben zich aangemeld bij Welzijn Putten om hun plaatsgenoten te helpen in de Coronatijd. Kunt u hulp goed gebruiken, geef dat dan aan op www.puttenhelpt.nl of bel naar Welzijn Putten: 0341-357078 onder kantooruren.

Wegwijs in Welzijn
Bent u op zoek naar hulp voor meer dan boodschappen of een praatje en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn gaan met u in gesprek en wijzen de weg naar mogelijke oplossingen. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Vanwege de coronamaatregelen is Wegwijs in Welzijn op het moment uitsluitend telefonisch te bereiken. Bel 0341-357078 tijdens kantooruren en onze medewerkers helpen u op weg.

Diepvriesmaaltijden van Apetito
Mensen die niet meer (elke dag) zelf kunnen koken kunnen via Welzijn Putten maaltijden van Apetito bestellen. De maaltijden worden op maandag door vrijwilligers bij u thuisbezorgd. Ook voor mensen die tijdelijk niet zelf kunnen koken. Bel voor meer informatie of intakegesprek: 0341-357078.

Uitleen hulpmiddelen
Welzijn Putten verzorgt een Uitleenpunt van Medipoint. Iedere werkdag tussen 9.00 en 11.00 uur zijn hulpmiddelen te leen en terug te brengen bij de balie in Stroud. We vragen u dringend deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11.00 uur spullen te komen halen of brengen. Meer weten? Raadpleeg de website www.medipoint.nl.