Beter een goede buur dan een verre vriend

Foto: Archief

Op de website van Welzijn Putten staat te lezen dat zij een speciale ‘Corona kaart actie’ hebben opgezet. Door middel van deze kaart wil Welzijn Putten meehelpen met het samenbrengen van vraag en aanbod binnen de Puttense samenleving.

Belangstellenden kunnen de kaart via de website www.welzijnputten.nl downloaden en invullen welke hulp ze kunnen bieden of welke hulp ze kunnen gebruiken. Stop deze kaart vervolgens in de brievenbus van buren.

Hulp aanbieden?
Veel mensen willen wel wat doen, maar weten misschien niet zo goed hoe ze mensen kunnen bereiken die deze hulp nodig hebben. Doe deze kaart bij buren in de brievenbus en geef aan wie u bent, waarmee u zou willen helpen en of u dit gratis of tegen een vergoeding doet.

Hulp nodig?
Ook mensen die wat extra hulp kunnen deze kaart gebruiken. In deze periode lopen mensen tegen ongemakken aan, maar ze weten niet wie ze hierbij om hulp kunnen vragen. Doe deze kaart bij buren in de brievenbus. Zij kunnen dan meedenken, dan wel contact zoeken met Welzijn Putten voor afstemming. Welzijn Putten is bereikbaar via telefoonnummer tel 0341-357078 of via de email [email protected].

Het kantoor van Welzijn Putten is ook nu op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend.