Creatieve workshop met witte rozen, blauwe distels en groen in de hoofdrol

Foto: Pixabay

De werkgroep Hart voor Israël organiseert ook dit voorjaar weer een creatieve workshop op woensdag 1 april 2020, waarbij een prachtig voorjaars-/paasbloemstuk gemaakt zal worden, naar een idee en onder leiding van Gerda van Beek en Marianne Bout.

De opbrengst van deze workshop is bestemd voor het project HINENI in Jeruzalem, waar minder bedeelden hulp en ondersteuning wordt geboden door hen onder andere van een goede maaltijd te voorzien.

De avond begint met koffie/thee en iets lekkers vanaf 19.00 uur, waarna de workshop zelf om 19.30 uur start. Er is voor een andere locatie gekozen dan voorheen en wel aan de Voorthuizerstraat 234 bij de familie Lubbertsen. Er wordt een bloemstuk op een glazen vaas gemaakt. Witte rozen, blauwe distels en groen spelen de hoofdrol, waarbij enkele Paasdecoraties worden toegevoegd. Alle materialen zijn aanwezig, behalve een snoeischaar en een mesje, die deelnemers zelf kunnen meenemen.

De datum is dus 1 april en de kosten bedragen 22.00 euro. Graag opgeven voor 25 maart via [email protected] of via Henny de Vries, telefoon 0341 – 491349.

Reacties