Ga samen met de boswachters op ontdekkingstocht

Foto: Annabelle Kubler

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op woensdag 26 februari een ontdekkingstocht op Landgoed Staverden.

In het bos is van alles te beleven. Hoe zijn bomen te herkennen als er geen bladeren aan zitten? Waarom zijn er geen bloemen in de winter? Welke dieren houden er een winterslaap? En zijn er ook kabouters in het bos? Of stel een andere vraag over het bos aan de boswachters.

De wandeling start om 14.00 uur op grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg in Staverden en duurt ongeveer 2 uur. Deelname bedraagt 5.00 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2.50 euro per persoon. Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen mogen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling dient contant op locatie te geschieden (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren is niet nodig.

Kijk voor meer informatie over deze ontdekkingstocht op de website www.glk.nl/activiteiten of bel Ronald van Veen via telefoonnummer 06-13464513 of Jan Velema (06-10671723).