Vroege Voorjaarswandeling op Landgoed Schovenhorst

Foto: Landgoed Schovenhorst

Landgoed Schovenhorst houdt op donderdag 27 februari de ‘Vroege Voorjaarswandeling’ om belangstellenden te laten zien dat er ook in februari al veel in de natuur gebeurd.

Dit middagarrangement voor jong en oud start vanaf twaalf uur met een lunch bij Brasserie Schovenhorst. Vanaf 13.30 uur gaan de aanwezigen samen met gids Annemarie op stap. Wandelend door de sprookachtige paadjes wordt er gezocht naar bomen en planten die in dit vroege seizoen al bloeien.

De kosten voor dit arrangement bedragen 20.00 euro per persoon en dat is inclusief lunch, één consumptie en de wandeling. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen 12.50 euro (contant). Voor belangstellenden die alleen mee willen wandelen bedragen de kosten 5.00 euro per persoon. De wandeling voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Landgoed Schovenhorst www.schovenhorst.nl. Het landgoed is te vinden aan de Garderenseweg 93 in Putten.