Ingezonden brief; ‘Stasi praktijken’

Foto: Pixabay

Onlangs heb ik namens de Stichting Buitensport Putten (SBP) een brief naar het Puttense college van B en W gestuurd waarin wij aankondigen geen groot onderhoud meer uit te voeren op sportpark ‘De Eendracht’ van s.v. Rood-Wit’58.

Door een fout in de software van de brief is per ongeluk het postadres van mijn werkgever daar boven komen te staan.

Gezien het feit dat dit college en deze coalitie geen tegenspraak tegen hun besluiten accepteren is er een motief gezocht om mij persoonlijk maar ook de Stichting Buitensport Putten een hak te zetten en zo te trachten ons te elimineren en de mond te snoeren. Daarom heeft men een brief naar mijn werkgever gestuurd met de mededeling dat men geen postadres van mij had en daarom werd deze brief naar hen gestuurd. Dit is wederom een leugen, omdat ik afgelopen week nog correspondentie voor de Stichting Buitensport Putten heb ontvangen op mijn eigen adres.

In de bewuste brief heb ik al aangegeven, dat de gemeente Putten leugens verteld om zo hun gelijk te halen en de burgers van Putten valse informatie verstrekt. Tevens heb ik in die brief aangegeven dat de gemeente een onbetrouwbare partner is en dat blijkt ook nu weer. Het college van B en W heeft in dit geval niet de behandelend ambtenaar maar de afdelingsmanager opdracht gegeven de brief naar mijn werkgever te versturen.

Wanneer het college in de media als reactie op mijn brief zegt dat men zo niet met elkaar communiceert dan is nu wel duidelijk hoe de moraal van dit college is. Wat een zakelijk conflict is heeft het college van B en W in de persoonlijke sfeer getrokken en zij proberen mij, op deze manier, bij mijn werkgever in diskrediet te brengen. Wat zij gedaan hebben heeft helemaal niets met communiceren te maken maar dit noemt ik ‘STASI’ praktijken die in voormalig Oost-Duitsland werden toegepast om burgers die niet aan het overheidstouwtje wilden meelopen te elimineren of via andere wegen onder druk te zetten.

Gijs Pansier

De redactie behoudt zich het recht om ingezonden brieven te redigeren, in te korten of niet te plaatsen. Plaatsing betekent niet dat de redactie de mening of de opvatting van de schrijver deelt. Bijdragen dienen voorzien te zijn van naam afzender.

Als u op deze ingezonden brief wilt reageren, stuur dan een e-mail naar [email protected].