Golden Award voor Chicky’s Fresh Potatoes

Foto: Erik Peek Fotografie

Het jaar 2020 kon voor Chicky’s Fresh Potatoes niet beter beginnen. Het Puttense kiprestaurant is door ‘Nederlandse Horecaprijzen’ uitgeroepen tot restaurant met de meeste stemmen en tevens ook met de hoogste waardering in Putten.

Het restaurant deed voor het eerst echt mee aan een wedstrijd en het is gelijk raak. “Hoe leuk is dat? We hebben met het hele team keihard gewerkt om van 2019 een succesvol jaar te maken. Dit was al gelukt, want we hebben een heel druk jaar achter de rug. En tsja, dan is het natuurlijk fantastisch dat we zoveel mensen zo ver hebben weten te krijgen dat ze de moeite nemen om op ons restaurant te stemmen. We hebben de Golden Award uitgereikt gekregen door Lingo presentator Jan Versteegh en Miss Nederland in de studio’s van Aalsmeer. Deze Golden Award ontvang je alleen wanneer je ook de hoogste waardering van de stemmers had”, vertelt eigenaar Paul van Selm.

Het laagdrempelige restaurant bestaat nu ruim drie jaar en heeft inmiddels een bekende naam in Putten met zowel de echte vers gesneden friet alswel de diverse kipgerechten. “Het eerste jaar was eerlijk gezegd erg moeizaam, we hadden de indruk dat de mensen in Putten echt moesten wennen aan iets nieuws. In de randstad is verse friet al jaren hot, dus we hadden er wel vertrouwen in dat het goed zou komen. Onze avondmenukaart is inmiddels zo gemaakt dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. De hartloper op dit moment is onze ‘meter kip’, dat is een plank van echt één meter lang vol met diverse soorten kipgerechten en verse friet. Onze gasten willen een beleving en dat geven we graag.”

Chicky’s bezorgt de lekkernijen ook thuis of aan de zaak. Even bellen naar 0341-769183 of via de app bestellen en het wordt heerlijk warm voor de deur afgeleverd.

Chicky’s Fresh Potatoes is gevestigd aan de Kerkstraat 42.