Jazzdansers Orion geven een knallende show in Twello

Voor de dansers van Jazzdans Orion is afgelopen zaterdag eindelijk het demo- en wedstrijdseizoen weer begonnen. Tijdens de Voorster Dansdag in Twello deden alle selectiegroepen mee, verdeeld over het middag- en avondprogramma.

De tien groepen hebben de afgelopen tijd hard getraind en mochten nu voor het eerst hun dans aan het publiek laten zien. Met hier en daar wat spanning, maar vooral veel enthousiasme kon het niet anders dan een spetterende show worden.

Het middagprogramma werd geopend door de D (t/m 9 jaar), de jongste danseresjes van Jazzdans Orion. Gevolgd door de C (t/m 13, B /m 13, D t/m 19 en C t/m 16 jaar). Alle dansen knalden van de vloer en de meiden straalden.

In het avondprogramma was het de beurt aan de A (t/m 13 jaar), B (t/m 19 jaar), de C20, B20 en de A20. Ook deze dansen gingen super gelijk en strak, het publiek was dan ook muisstil.

Beide programma’s werden afgesloten met een gezamenlijke slotdans. Nu wordt het nog even hard trainen voor alle groepen, om op zaterdag 1 februari te knallen tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen in Harderwijk.