Hoboïste Pauline Oostenrijk en gitarist Enno Voorhorst geven recital in de Catharinakapel

Foto: Arjan Lammerts

In de Catharinakapel van Harderwijk geven hoboïste Pauline Oostenrijk en gitarist Enno Voorhorst op zondag 26 januari om 14.00 uur samen een recital bij de Randmeerconcerten.

De twee internationaal vermaarde topmusici nemen hun publiek een middag mee op reis. De ongewone combinatie van hun instrumenten is te beluisteren in een aantal klassieke Latijns Amerikaanse composities. Daarnaast klinken ze in pakkende melodieën van enkele grote Europese chansonniers en gitaristen. Enno Voorhorst heeft er speciaal een aantal arrangementen voor gemaakt. De zangerigheid van de hobo en de speelse ritmiek van de gitaar komen vol verrassing en sfeervol samen. De gitarist speelt ter afwisseling tevens een aantal solowerken.

De kaartverkoop gaat, bij voorkeur via de website (E-tickets) www.randmeerconcerten.nl. Wie hiertoe geen gelegenheid heeft, kan aan de ingang van de zaal een toegangsbewijs kopen (er is geen PIN apparaat aanwezig).

Nadere gegevens over de inhoud en de organisatie van het concert zijn te vinden op www.randmeerconcerten.nl.  De Catharinakapel is te vinden aan het Klooster 1 in Harderwijk.