De deelnemers van Duo Marathon Putten worden zingend binnengehaald door Shantykoren

Foto: Eigen foto

Het is morgen (zaterdag 17 augustus) eindelijk zover! Dan wordt de zesde editie van de Duo Marathon Putten gehouden.

Bijna had dit geweldige sportevenement niet door kunnen gaan. Maar doordat een nieuw team van mensen een doorstart hebben gemaakt word de zesde ‘Duo Marathon Putten’ een feit. Het nieuwe bestuur heeft hard gewerkt om de succesvolle afgelopen jaren te kunnen evenaren. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers en sponsors gaat het ook dit jaar weer lukken om de vijfhonderd deelnemers een mooie sportieve dag te bezorgen door 27 kilometer af te leggen in de prachtige omgeving die Putten te bieden heeft.

Deelnemers krijgen op de diverse aandoende locaties hapjes en drankjes aangeboden door onder andere lokale horecagelegenheden. Zij zullen de deelnemers culinair verwennen. Ook zullen bandjes en koren de sportievelingen toespelen bij de verschillende locaties die ze aan doen. Het doel van deze marathon is om als duo samen de finish te halen.

Iedereen is welkom om de sporters binnen te halen en te genieten van alle koren en bands die er komen spelen. De geweldige prestatie van de sporters levert een mooi bedrag op die zaterdag overhandigd word aan dagbesteding ‘Ietz Anders’. Zij kunnen het geld goed gebruiken om inspirerende dagbestedingen te geven aan mensen met een beperking.