Victor Reinier en Jules Croiset in ‘Een goed mens’

Foto: Piek

Victor Reinier en Jules Croiset spelen samen in ‘Een goed mens’. Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 1 maart in Theater Stroud.

Voorstelling: Een dokter krijgt aan het eind van z’n leven zijn jongere ik op bezoek. Ze willen maar één ding van elkaar weten: wat is de reden dat er zoveel anders is gegaan dan verwacht? Is zijn jongere alter ego zo naïef of is de oude dokter te cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

Flip Broekman schreef de thrillerkomedie ‘Een goed mens’ speciaal voor acteur Aart Staartjes, vanuit de wens hem weer terug te zien op het toneel*.  Echter heeft er nu een wisseling van de cast plaatsgevonden. De rol van Aart Staartjes wordt overgenomen door Jules Croiset. Vanwege gezondheidsredenen zag Aart Staartjes zich onlangs onverwacht genoodzaakt zijn rol terug te geven. Hij maakt het goed maar is niet fit genoeg om op te treden. Gelukkig vond Jules Croiset het meteen een prachtig stuk en wil hij dit graag met Victor Reinier spelen. Publiekslieveling Victor Reinier, die afgelopen seizoen te zien was in de komedie Roem en al jaren hoofdrolspeler is in de populaire tv-serie Flikken Maastricht, speelt samen met Croiset de hoofdrol. De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel.

Kaarten zijn voor 28 euro nog te krijgen via www.theaterstroud.nl, bij de VVV of aan de kassa van het theater. De voorstelling begint om 20.15 uur.