Mooie wedstrijden te zien bij SDC Putten

Foto: Redactie

De Business Club van SDC organiseert opnieuw de 2 Brothers Veluwe Cup. Dit toernooi wordt gespeeld op dinsdag 7 augustus en zaterdag 11 augustus op de Putter Eng bij SDC Putten.

Dit toernooi is de voorbereiding op de start van beker en competitie. Het is altijd weer een attractief en gezellig toernooi met leuke en interessante deelnemers.

Dit jaar komen opnieuw CSV Apeldoorn en NSC Nijkerk. Beide clubs waren aan het einde van het vorig seizoen hevig verwikkeld in de strijd om directe degradatie en het spelen van nacompetitie. Apeldoorn ontsprong heel knap de dans en alle ellende en NSC Nijkerk moest aan het einde van de competitie constateren dat degradatie een feit was. Geen leuke situatie en zeker niet omdat daarmede ook de mooie stadsderby’s tegen Sparta Nijkerk in ieder geval voor één seizoen tot het verleden behoren. Trainer John Kamphuis zal er ongetwijfeld alles aan gelegen zijn om zo spoedig mogelijk het verloren terrein te herwinnen. En of dat gaat lukken?

De wedstrijden tegen SDC Putten zijn voor NSC altijd heel bijzonder. Met strijd en compassie weet men het de Putters steeds uiterst moeilijk te maken.

Nieuw is de club uit Amsterdam, spelend aan het Olympia plein: Swift. Vorig jaar nog ontving deze club voor de beker Feyenoord in eigen huis. De club speelt hoofdklasse, maar in de andere afdeling. Swift en SDC Putten troffen elkaar, voor zover bekend, niet eerder. Mooie affiche dus deze wedstrijd op de zaterdag die wordt voorafgegaan door de wedstrijd die om 13.15 uur begint tussen Apeldoorn en NSC Nijkerk.

Toeschouwers zijn van harte welkom om de wedstrijden op sportpark de Putter Eng te bekijken. Op dinsdagavond 7 augustus speelt
SDC Putten tegen NSC Nijkerk en CSV Apeldoorn komt uit tegen Swift Amsterdam. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.
Op zaterdag 11 augustus speelt CSV Apeldoorn om 13.15 uur tegen NSC Nijkerk en om 15.30 uur gaat de wedstrijd SDC Putten tegen Swift Amsterdam van start.

Reacties

article
6418
Veluwe Cup
De Business Club van SDC organiseert opnieuw de 2 Brothers Veluwe Cup. Dit toernooi wordt
https://putten.nieuws.nl/lokaal/6418/mooie-wedstrijen-zien-sdc-putten/
2018-08-02T10:03:19+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/08/02095904/31PNN18-Veluwecup-2018.jpg
2Brothers Veluwe Cup 2018, CSV Apeldoorn, NSC Nijkerk, putten, SDC Putten, Swift Amsterdam
Lokaal, Nieuws, Sport