Wie wil meedenken over mogelijkheden voor vrijwillig vervoer in Putten

Foto: Pixabay

Langer zelfstandig thuis wonen…… het is iets wat we allemaal graag willen en het is iets wat de overheid van ons vraagt. Soms gaat dit niet vanzelf en zijn er acties nodig om het goed te kunnen regelen voor jezelf.

Het is belangrijk om op een passende manier mee te blijven doen als de lichamelijke en geestelijke mogelijkheden afnemen. Naar afspraken gaan, boodschappen en activiteiten buitenshuis blijven doen en je familie en vrienden kunnen blijven bezoeken is erg belangrijk, ook als je niet zelfstandig de deur meer uit kunt.

Een eenvoudig en laagdrempelig vrijwillig vervoerssysteem, wat afgestemd wordt op de vraag van de klant is een mooie oplossing voor mensen die niet meer met het openbaar vervoer kunnen reizen. Voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen is het ook een mogelijkheid om van betekenis te kunnen zijn voor een ander. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is ANWB-Automaatje.

De Stichting Welzijn Putten (SWP) wil graag in contact komen met mensen en/of organisaties die mee willen denken over mogelijkheden voor vrijwillig vervoer in Putten en die het leuk vinden om ook een actieve bijdrage te leveren aan de organisatie van een nieuw project.

Daarom nodigt de SWP iedereen die hier belangstelling voor heeft uit om op donderdag 12 juli om 19.30 uur in Stroud hierover door te praten. De uitkomsten van deze bijeenkomst neemt de SWP mee naar de gemeente die ook zullen gaan meedenken over dit project.

De Stichting Welzijn Putten stelt het op prijs als u zich vooraf even aanmeldt, zodat ze weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen. Ook als u op deze datum niet beschikbaar bent, maar wel interesse heeft of wilt meedenken horen ze dat graag. U kunt zich aanmelden bij SWP via tel: 0341-357078 en kies 2.

Reacties

article
6238
Vrijwillig vervoerssysteem
Langer zelfstandig thuis wonen…… het is iets wat we allemaal graag willen en het is
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6238/wil-meedenken-mogelijkheden-vrijwillig-vervoer-putten/
2018-07-10T20:50:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/07/10204442/28PNN18-Verkeersnetwerk.jpg
ANWB-Automaatje, putten, Stichting Welzijn Putten, SWP, Vrijwillig vervoerssysteem
Lokaal, Nieuws