Zonnepanelen voor inwoners van gemeente Putten

Foto:

Nederland is in de ban van verduurzaming. De afgelopen jaren zijn veel Nederlanders overgegaan op het duurzaam opwekken van hun eigen energie via zonnepanelen van Solar Concept. Uitgegroeid tot één van de grootste zonnepaneleninstallateurs op woonhuizen, bieden zij de inwoners van gemeente Putten een speciale collectieve inkoop van zonnepanelen. Solar Concept is dé expert op dit gebied. Jij bent hiermee verzekerd van scherpe prijzen en snelle installatie vóór het einde van het jaar. Precies op tijd voor het aflopende prijsplafond eind 2023. Ontdek wat zij voor jou in petto hebben!

Van passie tot onderneming
Geïnspireerd door duurzaamheid begon Twan Geurts van Kessel in 2011 een klein zonnepaneelbedrijf in de schuur van zijn ouders. Twaalf jaar later, ruim 30.000 klanten verder die Solar Concept met een 8.9 gemiddeld beoordelen, is het een gerenommeerd bedrijf met een groot team van ervaren zonnepaneelinstallateurs! De missie van Solar Concept is helder volgens Twan: “Wij willen het bedrijf zijn waardoor onze klanten in 2050 hun woning maximaal hebben verduurzaamd. Uiteraard streven we altijd naar het beste totaalconcept voor de klant.”

Lekker bezig Putten!
Solar Concept staat klaar om de inwoners van de gemeente Putten te ondersteunen bij hun overstap naar zonne-energie. Dit doen ze door een collectieve inkoop van zonnepanelen, waarvoor alle inwoners zich tot 13 augustus kunnen aanmelden. Met zonnepanelen bespaar je geld én draag je bij aan een duurzame toekomst. Een échte win-winsituatie dus! Want, zonnepanelen op je dak = geld in je zak. Zorg dat je voor het einde van 2023 zonnepanelen hebt, dan heb je geen last van het aflopende prijsplafond.

Altijd voor de plus!
Met de benodigde kennis zorgt Solar Concept dat de installatie soepel verloopt. Het belang van de klant staat voorop en dit vertaald zich in de goede klantbeoordelingen die het bedrijf krijgt. Wat Solar Concept volgens Twan uniek maakt? ‘’Van aanvraag tot installatie en bijbehorende service achteraf, alles zit hier onder één dak.’’ Dagelijks zijn zij met ruim 200 personeel onderweg. Geurts van Kessel en zijn team hebben als doel om woningen maximaal te verduurzamen en jou hierbij te helpen met hun expertise en ervaring.

Beloning?
Wanneer je nu zonnepanelen aanschaft, mag je tot 2025 nog voor de volledige 100% salderen en tot 2031 voor een groot deel. Je kunt dus nog volop profiteren van de stroom die je teruglevert aan het net. Daarnaast is elk systeem dat Solar Concept installeert, klaar voor een accu in de toekomst en een gloednieuw Home Energy Management System (HEMS) dat zorgt voor slim gebruik van je elektrische apparaten thuis.

Binnen 16 weken op je dak!
Wist je dat Solar Concept extra snel zonnepanelen kan installeren in de gemeente Putten? Binnen 16 weken na akkoord liggen ze al op je dak! Check op de website direct wat je gaat besparen: www.solarconcept.nl/lekkerbezigputten. Eén van hun adviseurs komt graag bij je langs en maakt geheel vrijblijvend gratis een persoonlijk aanbod op maat.

Ga jij net als Solar Concept voor de +? Meld je dan aan voor de collectieve inkoop of neem een kijkje op www.solarconcept.nl.