Mini-opslagaanbieder Storage Share opent in Putten nieuwe vestiging

Foto: Storage Share

Het succesvolle opslagplatform Storage Share is nu ook in Putten actief. Aan de Handelsweg zijn 100 opslagunits van in totaal 600 m2 gecreëerd. Storage Share maakt leegstaande bedrijfshallen rendabel door deze te verbouwen tot opslagruimtes voor particulieren en bedrijven.

Een deel van de bedrijfshal aan de Handelsweg 30 is in opdracht van Storage Share omgebouwd tot opslagunits. “Deze opslagunits worden voornamelijk verhuurd aan particulieren die op zoek zijn naar een tijdelijke plaats voor inboedels”, vertelt Julian Doorten, mede-oprichter van Storage Share. “Daarnaast zien we ook dat veel ZZP’ers met gereedschap of ondernemers ruimtes huren”.

Eerste huurders melden zich

Onlangs is de locatie officieel geopend. De eerste huurders hebben zich inmiddels gemeld en hun spullen opgeslagen. Phyne Lineman, momenteel wonende in Putten: “Wij zijn bezig met een verbouwing. We willen de spullen uit huis nu eerst in de opslag neerzetten tijdens de verbouwing. Zodra we de verbouwing hebben afgerond dan halen we onze spullen weer op.”

Eerste opslaglocatie in Putten

Doorten verwacht dat de ruimte snel gevuld zijn: “Wij zien dat het aanbod van kwalitatief goede mini opslagruimte in de regio relatief beperkt is. Bovendien is de opslagruimte die verder weg aanwezig is, behoorlijk prijzig. Vandaar dat we circa 600 m2 aan kwalitatieve en betaalbare opslagruimte hebben toegevoegd aan de markt in Putten. De locatie in Putten is onze vierde in de provincie Gelderland en sluit daarnaast dan ook perfect aan bij onze ambitie naar een landelijk dekkend netwerk”.

Betekeniseconomie

Storage Share verhuurt op ongeveer vijftig locaties leegstaand vastgoed als tijdelijke opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Dit zijn enerzijds kantoren die langdurig leeg staan en vanwege de locatie of het voorzieningenniveau niet langer geschikt zijn als kantoorruimte. Anderzijds verhuurt Storage Share bedrijfshallen die compleet verbouwd worden en voor de lange termijn ingezet worden voor de opslag van inboedels en bedrijfsvoorraden.
“Op deze wijze leveren we een bijdrage aan de betekeniseconomie”, vertelt Doorten tot slot. “We maken leegstaand vastgoed weer rendabel en voorkomen sloop en de daarmee samenhangende afvalstroom.”

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Storage Share